Kesztyűs Gergely

Kesztyűs Gergely

Személyi edző

Életrajz:

Kedves Sportbarát, a legjobb helyen érdeklődsz, ha professzionális személyi edzéseken szeretnél részt venni. Nálam az első alkalomtól TE vagy a középpontban. Több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal felvértezve, az általad kitűzött célok alapján kiválasztom a számodra megfelelő edzésmódszert és mozgásformákat, hogy aztán az erősségeidre építve felszabadítsuk a benned rejlő maximális potenciált. Az órák során segítségemmel elsajátítod a gyakorlatok precíz kivitelezését, ismertetem a felmerülő hibalehetőségeket és felhívom rá a figyelmedet, hogy hogyan kerüld el a sérüléseket.

Az edzések szigorú keretek között, mégis jó hangulatban telnek; ügyelek arra, hogy az előírt munkát elvégezd és így sikerélménnyel, a mozgás örömével gazdagabban térj vissza az öltözőbe. A lelkesítő motiváló szavaknak, a gyakorlatok helyes végrehajtásának, az előre összeállított programoknak, de legfőképpen az elszántságodnak köszönhetően, időt és pénzt megspórolva első kézből tapasztalhatod meg a sportban és mozgásban elért fejlődésed pozitív hatásait.

A testedzésen túl a táplálkozásmódodra vonatkozóan is rendelkezésedre állok, ellátva téged a kiegyensúlyozott, egészséges és a testfelépítésednek legmegfelelőbb diétás tanácsokkal. Számomra fontos a vendégek visszajelzése, oszd meg véleményed, mondd el észrevételedet, legyél kritikus és kíváncsi, kérdezz nyugodtan, legyen az életmóddal, táplálkozással vagy gyakorlatokkal kapcsolatos, válaszolni fogok kérdéseidre.

Az edzések során különös hangsúlyt fektetek az alábbi területekre:
– Ízületek stabilitása, mobilitása, lágy részek mobilizálása (SMR henger)
– Tartós alakformálás
– Esztétikus izomtömeg növelés
– Alulműködő izomcsoportok erőfejlesztése
– Állóképesség javítása
– Mozgáskoordináció fejlesztése
– Gyógytornát kiegészítő rehabilitálás
– Preventív mozgásformák elsajátítása

Végzettség/gyakorlat:

Testépítő edző Fitness Akadémia
100%
BLS-AED újraélesztő tanfolyam
100%
PICP Level 1 végzettség
100%
PICP Level 2 végzettség
100%

Kedves Vendégeink!

A kormány döntése alapján fitness termünk november 10. Kedd 22.00-val határozatlan időre, feloldó rendelkezésig bezárja kapuit!

Az újra nyitás után a jelenleg érvényes bérlettel rendelkező vendégeink a fent maradó alkalmakat/időintervallumot természetesen felhasználhatják! Bérlet nem vész el!!

Megértéseteket köszönjük, újra nyitásunkkor várunk mindenkit vissza, a megszokott családias hangulatban!

Kívánunk mindenkinek sok erőt és kitartást ezen időszak átvészeléséhez!

Avena Fitness Csapata

X