Rólunk

AZ AVENA FITNESS VÁR TÉGED

Közel 600 m2-en, 3 elszeparált, légkondicionált és természetesen megvilágított teremmel várjuk szeretettel minden kedves vendégünket. Tapasztalt és segítőkész edzők várnak. A személyi edzés lényege inkább az egyénre szabott edzéstervben, valamint abban a motivációban és biztonságban rejlik, amit a szakember jelenléte teremt meg.

Zsírégetés, alakformálás, step, zsírégető step, cardio step, mélyizom torna, kondi torna, állóképesség-fejlesztés, csoportos edzés gyaloglógépen, egyéni edzéstervek.

Megújult edzőgépek

Termünkben nagy figyelmet fordítunk a használatban lévő edzőgépeinkre.
Rendszeres karbantartás és tisztítás mellett, most felújításra is sor került! A sikeres edzéshez, jó gépekre is szükség van! Gyere el hozzánk és fejlődjünk együtt!

Megújult fitness órák

Keresd aktuális órarendünket a termünkben, vagy itt az órarend menüpont alatt. Érdemes követni a weboldalunkon található órarendet, hiszen bármilyen változás következtében egyből tudunk frissíteni a weboldalon és nem maradsz le semmiről!

Miért válassz minket?

A vendégeink sikerét a sajátunkként éljük meg, így a motivációnk folytonos, a jó hangulat pedig garantált a kemény munka mellé. Biztosítunk Téged, hogy sikerélményed lesz mind a testformálás, mind az egészséges életmód területén. 

Együtt elérjük, hogy kellő önbizalommal és egészséggel felvértezve menj a világgal szembe! Lehetetlen nincs számunkra, és ezt az érzést átéljük együtt Veled! Szeretettel várunk minden sportolni vágyót a kellemes és eredményes szabadidő eltöltésének jegyében.

Alakformálás 100%
Zsírégetés 100%
Testépítés 100%
Fitness 100%
Aerobic 100%
Jóga 100%
Wellness 100%
Kondicionálás 100%
Kettlebell 100%
Masszázs 100%

VENDÉGEINK VÉLEMÉNYEI

TAPASZTALT EDZŐINK

Szeretnél tökéletes testet és jelentkezni edzéseinkre?

X