Illés Karolina

Illés Karolina

Életrajz:

Sziasztok!

Illés Karolina vagyok, Kari.

25 éve elhivatott aerobik oktató és közel 10 éve személyi edző. Egész életem, létem a sportról, az aktivitásról, ezek élvezetéről és szeretetéről szól. Hivatásként tekintek a szakmámra. Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra az, ha neked is megmutathatom ezt a csodát, amit mozgás ad, ahogy tested és ezzel lelked is fejlődik, változik, erősödik.

Személyi edzéseimet a dinamika, intenzitás, változatosság jellemzi, de felhasználom benne preventív gerincedzői tudásomat is. Vallom, hogy a legtökéletesebb eszköz a saját tested. Amikor megtanulod használni, sérülések nélkül fogsz fejlődni, elérni a célodat.
Elsősorban trx, saját testsúly és szabad súlyok használatát preferálom, minden edzésben kap helyet a preventív vonal is.
Igény, szerint kiegészítő technikákat is alkalmazok (tape, flossing, trigger pont terápia)
Speciális gerinc edzésekre is bejelentkezhetsz hozzám.”

Kedves Vendégeink!

A kormány döntése alapján fitness termünk november 10. Kedd 22.00-val határozatlan időre, feloldó rendelkezésig bezárja kapuit!

Az újra nyitás után a jelenleg érvényes bérlettel rendelkező vendégeink a fent maradó alkalmakat/időintervallumot természetesen felhasználhatják! Bérlet nem vész el!!

Megértéseteket köszönjük, újra nyitásunkkor várunk mindenkit vissza, a megszokott családias hangulatban!

Kívánunk mindenkinek sok erőt és kitartást ezen időszak átvészeléséhez!

Avena Fitness Csapata

X