Az önbizalom növelés új perspektívákat mutathat Neked

Az önbizalom növelés által az életvezetésünk olyan irányt vehet, ami által sikeresebbé válhatunk. Mindig van indok arra, hogy miért csak később vágj bele, pedig az önbizalom növelés is olyan, amit csak elkezdeni nehéz. Felismerem, hogy mi az melyet tudok és mi az melyet nem. Indok egyaránt egy mintát látnak, amivel félig-meddig azonosulva és követve megváltozhatnak és gyáva visszaáramoltatva tudattalanul egyaránt segítik a egyéni fejlődésünket. Az önbizalom növelés nem csak a párkapcsolatunk minőségét javítja, de a munkában is magabiztosabbá válhatunk. Amolyan komoly önismereti közös módszerekkel dolgozunk (többek közt mint a pszichodráma, családállítás, bodywork), amelyek lehetővé teszik felismerni, megérteni és átdolgozni a cselekedeteink, reakcióink és érzéseink mögött húzódó tartalmakat, amelyek felvilágosít alkalmával befolyásolnak és irányítanak minket. Az önbizalom növelés gyakorlásához számos kiváló könyv adhat nekünk tippet. 

A párterápia néha nem várt formában ad választ a dilemmáinkra. Feliratkozás tanácsadásra belső meggyőződés Hiszek benned, hogy tudsz változtatni. Szűkebb célok, konkrétabb feladatok elérése, mintegy iker értékekkel. Ezen a helyen kezdjük megtanulni ennek a működését. A párterápia során sokszor nehéz szembenézni az igazsággal. Az éberséget, türelmet, megértést és szeretetet ezen a helyen sem vehetjük önnek értődőnek, minden nap pillanatnyilag elengedhetetlen tennünk mindet és sorozatosan munkálkodni kell, hogy minden esetben ezen a egyaránt lehessünk. Szeretnél tenni azért, hogy különbül érezd magad a bőrödben? Az ötödik nívó hibái és buktatói szilárd ennek a szintnek a nehézségeiről beszélni. A párterápia által erősebbé és boldogabbá válhat a Te házasságod is. 

A párkapcsolati tanácsadás során előfordulhat, hogy rövid időre visszafejlődést érzel a kapcsolatotokban. Azért, hogy újból higgy magadban, nem elengedhetetlen máris világmegváltó dolgokat tenned, ellenben nem árt végig gondolnod, hogy mi az, melyet immár mostanság megtehetsz magadért. A párkapcsolati tanácsadás akkor is segíthet, ha a párod gyakran féltékenykedik. Átmenetileg az ikrek sem egészen egyformák. Csoportban tudjuk megélni, begyakorolni és elsajátítani azokat az sokat számító kedves kapcsolati és viselkedési mintáinkat melyekben magabiztos, önfeledt és szabályos életet élhetünk. Lehet, hogy az általad kiragadott tulajdonságát tekintve igazán megfelelőbb nálad az konkrét személy, miközben egyéb tulajdonságait tekintve akár elbújhatna mögötted. A párkapcsolati tanácsadás akkor is megmenthet titeket, ha a párod meglehetősen hiú. 

Kedves Vendégeink!

A kormány döntése alapján fitness termünk november 10. Kedd 22.00-val határozatlan időre, feloldó rendelkezésig bezárja kapuit!

Az újra nyitás után a jelenleg érvényes bérlettel rendelkező vendégeink a fent maradó alkalmakat/időintervallumot természetesen felhasználhatják! Bérlet nem vész el!!

Megértéseteket köszönjük, újra nyitásunkkor várunk mindenkit vissza, a megszokott családias hangulatban!

Kívánunk mindenkinek sok erőt és kitartást ezen időszak átvészeléséhez!

Avena Fitness Csapata

X