Sok szeretettel köszöntelek Kedves Látogató! 🤗

Reisz Tamás vagyok, a masszázs már régóta fontos szerepet játszik az életemben, hobbiként már szinte tinédzser kortól alkalmaztam baráti, ismerősi körben. Másodállásként 2019. júliusától foglalkozom Svéd, Relax, és Talpmasszázzsal. 2021 óta végzem fő tevékenységként kolléganőmmel Ildikóval közösen.

Szeretnék segíteni azoknak az embereknek, akik számára

👉 fájdalmasak, erőt próbálóak a mindennapok

👉 de azok számára is, akik szeretnék az egészségüket megőrizni és fittek maradni

👉 vagy éppen a relax masszírozás segítségével átélni azt a melegséget, biztonságot, ellazulást és megerősítést, ami által önbizalmat és vitalitást nyerhetnek.

Tudom, hogy milyen rossz érzés, ha fáj, illetve milyen boldogság az, amikor már nem fáj egy bizonyos testrész. 😊

Úgy vélem, szerencsésnek mondhatom magam, mert nem csak én tettem egészségesebbé és pozitívvá a vendégeim minden napjait, hanem ők is az enyémet. 🥰

Hatalmas öröm számomra, hogy nap mint nap boldog és elégedett arcokat látok. 🙏

Szakmai tudásom folyamatosan fejlesztem, hiszen minden vendégem más és más problémával érkezik hozzám, kolléganőmmel Ildikóval azon vagyunk, hogy a lehető legtöbbet nyújtsuk a vendégeink számára.

❗ A masszázs az egészséges életmód egyik alappillére, főként, ha sportszerű életmódot élünk rendszeresen edzünk, vagy nehéz fizikai munkát végzünk.

❗ Az izomzatban keletkező myalgiás csomók bármelyikünk teljesítményét és pihenését negatívan befolyásolhatják. A nyújtás és hengerezés NEM mindig elegendő, ugyanis a masszázs által alkalmazott speciális, funkcionális és preventív módszerek, fogások egésze közel sem helyettesíthető mással

❗ Jótékony hatással van továbbá az idegrendszerre, keringési rendszerre, emésztésre és hatékonyan kezelhető vele a narancsbőr is

📌Ha bármi kérdése van, szeretne érdeklődni, vagy bővebb felvilágosítást kapni, kérem, nyugodtan írjon, a Salonic foglalási rendszer online felületén: https://angyali-kezek.salonic.hu/contact vagy a megadott e-mail címen (angyalikezek21@gmail.com), amint tudok, válaszolok, általában 1-2 munkanapon belül, de akár telefonon is hívhat hétköznap délelőtt 9.00 – tól este 20.00 – ig.

📍 Honlap elérhetőség:  www.angyalikezek.hu

📍 Telefonos elérhetőség: 06302510580

📍 Foglalási lehetőség:  https://angyali-kezek.salonic.hu

📌Ha nem tudom felvenni, akkor dolgozom, de később visszahívom.

Szeretettel és meghitt környezetben várom a már meglévő és leendő vendégeimet egyaránt!

Namaste 🙏

Szeretettel:

Tamás

X