Gurzó Erzsébet (Böbe)

Gurzó Erzsébet (Böbe)

Aerobic edző / Fit ball / Spinraceing oktató

Életrajz:

“Soha sincs késő elkezdeni!”

Kisgyermek korom óta lételemem a mozgás, de csak a középiskolás éveim során tudatosult bennem ennek a jelentősége. Ekkor döntöttem el, hogy komolyabban elkezdek sporttal foglalkozni, így a következő éveimben része lett az életemnek a kézilabda és az aerobik. 2000-óta foglalkozom aerobik oktatással és életem legjobb döntésének tartom, hogy elkezdtem ezt a csodálatos hivatást. Magabiztos, vidám személyiségemmel igyekszem az embereket mozgásra bírni. Célom minél több emberrel megszerettetni a testedzést. Legyen szó fogyásról, állóképesség, illetve erőfejlesztésről, a legkülönbözőbb módszerekkel segítem a kívánt célok elérését. Azokat szeretném edzeni, akik hisznek a változás erejében, kedvüket lelik a mozgásban, szeretik a jókedvű, vidám, erőteljes edzéseket.

Végzettség/gyakorlat:

IFAA Hungary - Fitness Company - Aerobik Edző
100%
Fit-Ball Basic Oktató
100%
IFAA Hungary Fitness Company - Spinracing Oktató
100%
IWI - Wellness és Spa Manager
100%

Kedves Vendégeink!

A kormány döntése alapján fitness termünk november 10. Kedd 22.00-val határozatlan időre, feloldó rendelkezésig bezárja kapuit!

Az újra nyitás után a jelenleg érvényes bérlettel rendelkező vendégeink a fent maradó alkalmakat/időintervallumot természetesen felhasználhatják! Bérlet nem vész el!!

Megértéseteket köszönjük, újra nyitásunkkor várunk mindenkit vissza, a megszokott családias hangulatban!

Kívánunk mindenkinek sok erőt és kitartást ezen időszak átvészeléséhez!

Avena Fitness Csapata

X